Slagelse Kommune

Mie Kastrup Nielsen – Sygeplejeske

Da jeg først hørte om protreptik, tænkte jeg hvad er nu det for en størrelse og hvad skal det til for?

Jeg kendte til coaching værktøjerne og de muligheder, der ligger der, men turen igennem protreptikkens verden blev en mere udviklende, spændende og udfordrende rejse end jeg havde forestillet mig som i sidste ende gav større selvindsigt.

ZTRONGs uddannelse er opbygget i moduler startende med de grundlæggende værktøjer i introduktion til protreptikken, igennem kurset Intro protreptik og efterfølgende kurserne Filosofiske klynger I og II, som leder frem til de individuelle samtaler og eksamen. Metoden med opdeling i overskuelige moduler med praktisk træning samt mesterlære har været en udbytterig måde at arbejde med protreptikken på og har bidraget til udvikling af værktøjer direkte til brug i mit daglige arbejde som leder.

Maibritt har med sin erfaring og professionelle tilgang til området sikret en høj kvalitet i ZTRONGs uddannelse. Dette kombineret med en stor menneskelig empati og intuition sikrer, at man som deltager på kurserne bliver ført sikkert ind i den protreptiske verden. I de individuelle protreptiske samtaler får man derudover en yderst autentisk og troværdig sparringspartner, som gør forløbet en fornøjelse at deltage i.